OM OSS

Om Coffeeteam

Vi har mer än 25 års erfarenhet gällande kaffe – Vatten och Varuautomater för kontor samt offentlig miljö. Våra automater tillverkas av företag som är nytänkande och ligger tekniskt, kvalitetsmässigt i framkant inom automatbranschen.

Säljer och servar Kaffe – Vatten & Varumaskiner

Tillsammans med er skräddarsyr vi den perfekta fikarasten som passar just ditt företag och dina medarbetare.Kaffe på jobbet, och mycket annat som främjar välbefinnande och trivsel på Er arbetsplats.

Vi har Kaffemaskiner med gott färskbryggt kaffe från nymalda bönor eller instant kaffe för dig som kräver kapacitet samtidigt som snabbhet.

Vi tar ansvar för allt från böna till färdig kopp!

Vi har Vattenmaskiner som erbjuder kallt naturellt vatten eller varför inte friskt porlande kolsyrat vatten på några sekunder,du kan även smaksätta ditt vatten om du  önskar med smaker som citrus/granatäpple/äpple/svartvinbär.

Det är lika genialt som de är enkelt.Vatten på jobbet ger gladare medarbetare.Glada medarbetare är effektiva medarbetare.

Vi har Varumaskiner med många valmöjligheter som  kylda  drycker,konfektyr,snacks,mellanmål,lunch m.m

Hygienservice

Börjar med att vi ringer er en gång i månaden inför besöket  av rengöring på  kaffeautomaten och för att stämma av förbrukning av varor så ni kan njuta av er kafferast ytterligare en månad.

We share the same passion .. Coffee